Путін вивчає слабкі місця: Американський політтехнолог назвав головну мету стягування військ Росії до України

Росія стягнула війська до кордонів України, щоб продемонструвати силу, але головна мета президента Росії Володимира Путіна полягає в іншому. Про це "Апострофу" заявив американський політтехнолог і письменник Дейн Уотерс, передають Патріоти України.

На думку Уотерса, Путін хоче, щоб спадок, який залишиться після нього, був більшим, ніж після будь-якого російського чи радянського лідера. І одне з його бажань - відновити Радянський Союз.

"Думаю, що це - кінцева мета. І зараз проти України росіяни проводять величезну психологічну війну, суть якої - дійти до самого краю - і повернути назад. Я думаю, він це робить, щоб налякати українців і український уряд, а також змусити дати йому привід для вторгнення в Україну", - говорить він.

Політтехнолог нагадав, що Путін роздав 500 тис. російських паспортів на окупованому Донбасі і вважає цих людей своїми громадянами. Президент РФ намагається виправдати напад на Україну тим, що український уряд завдає шкоди "російським громадянам" на Донбасі.

"Я думаю, що цією військовою напругою Путін відчував противника на міцність, вивчав слабкі місця. Він інвестував дуже багато в ці військові маневри і дивився, що скаже міжнародне співтовариство і скажуть українці".

Уотерс думає, що виведення російських військ - це не знак, що Путін піде. В тій чи іншій формі Росія повернеться. "Його головна стратегія - це захопити Україну. У цій стратегії має бути прогрес - і він відбувається. І я думаю, зараз український уряд більше всіх в світі вимагає вирішення цього питання".

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...