"Путін вже не контролює ситуацію": Жданов розповів про серйозний конфлікт у Кремлі

Президент Росії Володимир Путін втратив контроль над власним оточенням, яке відкрито веде боротьбу за вплив в Кремлі і в перспективі - за його місце. Для Росії це означає "початок руйнування державної машини". Про це розповів військовий експерт Олег Жданов під час всеукраїнського телемарафону, передають Патріоти України.

Експерт прокоментував відео, на якому бійці ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина обматюкали керівника генштабу РФ Валерія Герасимова за погане забезпечення.

"Путін вже не володіє ситуацією, система керує... Пригожин сьогодні в такому становищі, що може дозволити собі все, що завгодно. Ми спостерігаємо початок руйнування державної машини РФ. Який би не був поганий Шойгу чи Герасимов - вони посадові особи, держслужбовці вищого рівня. А президент у будь-якій країні - гарант конституції... Якщо не подобається Герасимов - відправ у відставку. Але ніхто не може виливати такий бруд на посадових осіб. Якщо Путін мовчить, то він нічого не може зробити", - пояснив Жданов.

За словами експерта, в оточенні Путіна вже починається відкрита боротьба за місце - "поки що поруч з Путіним, але в перспективі боротьба буде переростати за місце Путіна".

"Пригожин, маючи розкручену, забезпечену і укомплектовану ПВК "Вагнер" може дозволити собі все, що завгодно... Сьогодні він матюками обклав Шойгу і Герасимова, завтра він матюками обкладе Путіна", - заявив він. Жданов додав, що Пригожин і Кадиров "мають шалений вплив, і з кожним днем цей вплив буде зростати за рахунок приватної армії під їхнім командуванням".

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...