Путін вже втік у бункер: Експерт розповів про відповідь США і Великої Британії на ядерні погрози Кремля

Остаточне рішення щодо застосування ядерної зброї Росія буде приймати з огляду на реакцію Заходу. В інтерв'ю "Главреду" президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ", експерт з питань енергетики Михайло Гончар зазначив, що якщо Чорноморський флот буде знищений, для Росії це - допустима втрата, в її історії вже були випадки, коли цей флот був втрачений, передають Патріоти України.

"А ось якщо США і Великобританія (разом або окремо) завдадуть ядерного удару по центрах прийняття рішень - це вже зовсім інша справа. Цей варіант можливий, принаймні, на рівні риторики. Адже Росія не тільки Україну лякає ядерною зброєю. Лондон і Вашингтон цілком можуть сказати Кремлю, мовляв, якщо там люблять лякати ударами по центрах прийняття рішень, то і їм жоден бункер не допоможе. А це вже значно більший ризик, ніж коли корита Чорноморського флоту РФ підуть на дно", - пояснив експерт.

Гончар зазначив, що Путін втік з Кремля чи то на Алтай, чи то на Валдай і, очевидно, що певні Західні меседжі вони осмислюють. "Кремль думає, що робити далі - "припинити українську агресію" нанесенням ядерного удару або готувати армаду "гарматного м'яса" і пускати її на Український фронт", - підсумував експерт.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...