Путін з будь-якої "вати" зробить націоналістів: Усик підтримав визвольну війну українського народу, Ломаченко вступив у тероборону

 Ломаченко у теробороні

Чемпіон світу з боксу Олександр Усик заявив, що український народ – наймогутніший у світі і не потребує "визволення" росіянами, а боксер Василь Ломаченко вступив у територіальну оборону Білгород-Дністровського, зазначають Патріоти України.

"Дорогий народе України, я хочу звернутися до тебе саме зараз. Ти – наймогутніший у світі народ. Я дуже горжуся, що я українець. Я хочу вам всім сказати "Дякую. Ви – сила".

Це Усик сказав українською мовою, а потім звернувся до росіян російською: "Ви воюєте не з нашим урядом, не з нашою армією – ви воюєте з народом. Це наша земля, ми тут вдома і не ми до вас прийшли. Нас не треба звільняти, ми себе звільнимо", - заявив Усик у відеозверненні.

П"Білгород-Дністровський батальйон територіальної оборони сформований та озброєний. Наші бійці охоронятимуть порядок у рідному місті та не допустять диверсантів та мародерів. Разом із нами у теробороні Василь Ломаченко! Акерманці, будьте спокійні, у нашому місті все буде гаразд!", - заявив мер Білгорода-Дністровського Віталій Граждан у Facebook.

Нагадаємо: Раніше обидва боксери вважали "неоднозначною" ситуацію конфлікту з Росією. Усик заявляв, що Крим – божий, і його повернення в Україну залежить від народу та Бога.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...