Путін з Лукашенком підвищують ставки: ​Білоруські силовики вночі атакували польський кордон, готуючи нашестя мігрантів, котрих почали озброювати спецзасобами

За добу польська сторона зафіксували 219 спроб незаконного перетину державного кордону

Уночі білоруські силовики намагалися зруйнувати тимчасову огорожу на польському кордоні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Прикордонну службу Польщі.

Як пише відомство, солдати виривали стовпчики та розривали дріт за допомогою службового автомобіля. Польські служби були засліплені лазерними променями та стробоскопом.

Поруч у цей час чекали близько 100 мігрантів, вони хотіли нелегально перетнути кордон. Польські прикордонники стверджують, що білоруська сторона видала мігрантам сльозогінний газ, який застосовували проти польських служб.

Загалом учора було зафіксовано 219 спроб незаконного перетину кордону з Польщею. Затримано трьох громадян Іраку. Також винесено рішення про видворення з Польщі щодо 78 осіб.

Також близько 100 мігрантів із Білорусі перейшли на територію Польщі. Біженці прорвалися через колючий дріт і перебувають біля огорожі.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...