Путін заявив Ердогану, що РФ готова до діалогу з Україною: Деталі розмови

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що РФ нібито готова до "діалогу" з Україною, але тільки якщо офіційний Київ виконає російські умови. Одна з них – визнання незаконної анексії українських територій, які Москва проголосила "своїми", передають Патріоти України.

Про переговори з Україною глава Кремля висловився під час телефонної розмови з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом 5 січня. Путін намагається вдавати, що він "відкритий" до серйозного "діалогу" з українською стороною.

Пресслужба Кремля зробила важливе уточнення: цей "діалог" можливий лише за виконання українською владою "низки відомих умов, які озвучували не один раз". Зокрема, одна з вимог стосується врахування "нових територіальних реалій", як називають у РФ незаконне силове захоплення земель суверенної держави.

Також Путін поскаржився Ердогану: мовляв, Захід продовжує постачати зброю для ЗСУ, надає оперативну інформацію й дає "цілевказівки".

Зазначимо, що Ердоган, говорячи про війну в Україні під час телефонної бесіди з Путіним, заявив про необхідність справедливого рішення й того, що переговори мають бути підкріплені припиненням вогню.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...