Путін заявив про бажання "добросусідських відносин" з Україною, але не може. Крім того, володар Кремля вважає, що Зеленський потрапив під вплив "нациків" (відео)

"Добросусідські відносини" нібито практично неможливо вибудувати з нинішнім керівництвом країни", - стверджує Володимир Путін. Президент РФ Володимир Путін заявив, нібито він хоче "добросусідських відносин" з Україною. Про це він сказав на прес-конференції у четвер, 23 грудня, зазначають Патріоти України.
При цьому Путін стверджує, що нібито президент України Володимир Зеленський потрапив під вплив "нациків".

"Замість того, щоб відповідати на запит людей про мир, використовуючи ці настрої в українському суспільстві, президент Зеленський прийшов до влади, і замість того, щоб їх виконувати, потрапив, як і колишні керівники, під вплив радикальних елементів, як в Україні кажуть, "нациків", - сказав Путін.

"Росія хоче добросусідських відносин з Україною, але їх практично неможливо вибудувати із нинішнім керівництвом країни", - сказав Путін.

Нагадаємо, Володимир Путін не зміг дати гарантії ненападу Росії на Україну. Він заявив, що дії РФ залежатимуть від безумовного забезпечення її безпеки.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...