Путін заявив, що не шкодує про розпочату війну та вигадав собі нове виправдання

Путін не шкодує про те, що почав війну в Україні. Президент Росії спробував виправдати збройну агресію відключенням водопостачання в тимчасово окупований Крим. Від також розповів, чи слід чекати нових масованих ракетних ударів з боку рашистів. Відповідні заяви глава держави-агресора зробив у рамках нещодавнього виступу, передають Патріоти України.

Російський диктатор сказав, що не шкодує про війну, розпочату проти України. Однак Путін все ж визнав "неприємні" наслідки через повномасштабне вторгнення в нашу країну. Потім він спробував виправдати збройну агресію, пославшись на Крим.

"Ми ж не робили метою знищення України. Ні, звичайно. Ось вони взяли свого часу... в Криму живуть 2,5 мільйона чоловік, 2 мільйони 400, взяли і відрубали там воду. [...] Це приклад логіки наших дій. Не вчинили б ми цієї дії, не було б протидії", — сказав Путін.

Диктатор впевнений у перемозі Росії у злочинній війні, мовляв, це буде поразка НАТО. Президент РФ також висловився про нові масовані удари по мирних містах України. Зараз в них нібито немає необхідності.

"З 29 намічених об'єктів 7 не було вражено. І по них наносять нові удари. Але це не масовані удари. А далі буде видно", — додав Путін.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...