Путін заявив, що Україну в сьогоднішніх кордонах створили більшовики, "пограбувавши Росію"

Те, що остання імперія Євразії розширювала кордони кров'ю загарбаних народів, асимілюючи їх потомків та присвоюючи історичну і культурну спадщину, горе-історик не згадує. Путін побіжно наїхав не лише на ненависного Леніна, але і на обожнюваного Сталіна

Ленін з більшовиками наругалися над почуттями Путіна

Президент Росії Володимир Путін вважає, що українська держава є повністю “дітищем радянської епохи”. Про це Путін написав у статті, яка була опублікована на офіційному сайті Кремля, зазначають Патріоти України.

На думку президента Росії, українська держава нібито “створювалося за рахунок історичної Росії”. При цьому Путін пише, що слід “порівняти”, які території возз’єднувалися з Російською державою в 17 столітті, а в яких кордонах в свою чергу була проголошена незалежна Україна при розпаді Радянського Союзу.

Президент Росії заявив, що більшовики вважали російський народ “невичерпним матеріалом для соціальних експериментів”, мріючи про світову революцію, яка повинна була нібито взагалі повністю “скасувати національні держави”. Путін вважає, що більшовики, “довільно нарізали кордони” і тим самим нібито роздавали “територіальні подарунки”.

При цьому російський лідер зазначив, що в результаті правління більшовиків за часів Радянського Союзу Росія нібито “була пограбована”.

«Ми ніколи не допустимо, щоб наші історичні території і близьких для нас людей, які живуть там, використовували проти Росії. А тим, хто зробить таку спробу, хочу сказати, що таким чином вони зруйнують свою країну».

Диктатор та братовбивця (якщо брати його ж тезу про братні народи), котрий анексував 2014 року Крим і кинув російські війська в криваві бої в спробі окупувати якомога більше Східної України, в статті підводить підсумок:

«Справжня суверенність України можлива саме в партнерстві з Росією».

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...