Путін зайшов шістками для підвищення ставок: Захарова пригрозила США розривом дипвідносин, якщо Білий дім перетне чергову "червону лінію"

Москва явно нервує. І так, що терпець мовчати уривається. Однак видати своє хвилювання теж боїться, тому погрози довірили зробити виконавиці, уповноваженій по всілякому низькопробному хамству.

Кремль начебто готовий розірвати дипломатичні відносини із Вашингтоном у разі визнання Росії державою-спонсором тероризму. Про це 2 серпня під час брифінгу заявила речник міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова, передають Патріоти України.

"Подібне застосування власного законодавства, що суперечить міжнародному праву, можливо, бачиться сенаторам і конгресменам як страшна кара, здатна змусити Росію жити відповідно до вигаданого США світопорядку, заснованого на правилах", - повідомила російська чиновниця.
Вона також додала, що "будь-яка дія породжує протидію". "І логічним результатом такого безвідповідального кроку (визнання РФ країною-спонсором тероризму, - ред.) може стати і розрив дипломатичних відносин, за яким Вашингтон ризикує остаточно перетнути точку неповернення з усіма наслідками, що випливають", - запевнила представниця відомства.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...