Путін "закрив" Геленджик, коли почав будувати палац? ФСБ звинуватили у гучній брехні

Федеральну службу безпеки (ФСБ) Росії викрили у брехні щодо закриття повітряного простору в районі мису Ідокопас на чорноморському узбережжі біля Геленджика, де побудовано ймовірний "палац Путіна". У силовому відомстві заявили, що небо там закрили для польотів у 2020 році, але офіційні документи вказують, що це було зроблено на 9 років раніше. На цей факт звернув увагу російський блогер Рустем Адагамов у Facebook, передають Патріоти України.

"Безпольотна зона в районі мису Ідокопас була встановлена наказом Мінтрансу від 24 липня 2020 року в інтересах прикордонної безпеки", – йдеться у відповіді ФСБ на запит одного з росЗМІ.

Зазначається, нібито причиною стала "збільшена розвідувальна активність низки суміжних держав, зокрема тих, які входять до блоку НАТО", до території, де розташована прикордонна застава прикордонного управління ФСБ в Краснодарському краї. Адміністративний комплекс застави там нібито було введено в експлуатацію в жовтні 2020 року.

"ФСБ, зрозуміло, бреше, оскільки безпольотна зона URP116 з'явилася в наказі Мінтрансу РФ №237 "Про встановлення заборонених зон" 6 вересня 2011 року. Саме в цей момент, коли на мисі розгорнулося активне будівництво палацового комплексу", – апелював Адагамов.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...