Путін завжди намагається проявити себе як шпана: Російський опозиціонер спрогнозував, чи атакує Росія колони зі зброєю для України

Усе частіше говорять про те, чи таки наважиться Росія атакувати колони зі зброєю для України на території країн НАТО. Глава Кремля все ж боїться за власне життя. Про це в ефірі 24 каналу розповів російський опозиційний політик Геннадій Гудков, передають Патріоти України.

За його словами, у разі атаки збільшується небезпека для життя російського диктатора. Російський опозиціонер сказав, якщо Росія таки завдасть удар по американських конвоях зі зброєю, то це означатиме можливість удару по самому президенту країни-агресорки.

"Характер Путіна такий, що він завжди намагається проявити волю "шпани" і першому завдати удар, але він дуже боїться за своє життя", – зазначив Гудков.

Він також додав, що, попри божевільний стан, очільник Кремля не відважиться на подібні дії. Мовляв, російський диктатор пасуватиме, як побачить силу Заходу, а також є наочний приклад Туреччини.

"Реджеп Ердоган вільно поставляє Україні бойові дрони, які завдають великі збитки колонам військ. Путін нічого не заперечує. Ми не бачимо ніяких демаршів, розриву стосунків", – висловився опозиційний політик із Росії.

Оце так! Росія для війни з Україною закуповує снайперські гвинтівки австрійського виробництва

неділя, 19 травень 2024, 8:30

Країна-агресор Росія у війні проти України використовує снайперські гвинтівки та пістолети, зроблені австрійською компанією Steyr Mannlicher. У РФ цю зброю завозять в обхід санкцій Європейського Союзу і незважаючи на те, що Австрія на офіційному рівні ...

"Одна хвилина на їжу, 3 ложки на 10 осіб": Український прикордонник розповів, які знущання пережив у російському полоні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:50

32-річний прикордонник Віталій Супрун повернувся додому з полону росіян, в який він потрапив під час героїчної оборони Маріуполя. Його історію розповідає Мукачівська міськрада. Військовому довелося пережити 21 місяць нелюдських умов, які важко навіть з...