Путін збирається святкувати Різдво у Донецьку? У Кремлі відповіли на чутки

Російський диктатор Володимир Путін накав Міністру оборони РФ Сергію Шойгу припинити вогонь в Україні на Святвечір та Різдво 7 січня. Після цього у Мережі з'явилася інформація про нібито плани Путіна поїхати у ці дні до Донецька. Однак речник російського диктатора одразу спростував цю інформацію. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

У російських телеграм-каналах поширилася інформація про те, що Путін може на Різдво 7 січня відвідати Донецьк. Мовляв, зараз триває активна підготовка до цієї поїздки, однак візит може бути скасовано будь-якої миті. До того ж, у Кремлі раніше відмовилися розкривати, де президент РФ проведе свято.

Водночас речник Путіна Дмитро Пєсков не зовсім відкинув цю ідею, а заявив, що "Кремлю нічого не відомо про нібито плани президента РФ Володимира Путіна поїхати на Різдво до Донецька".

Натомість радник мера Маріуполя Петро Андрющенко переконаний, що у Путіна не вистачить сміливості приїхати до України.

"Інсайд" що перемир’я оголошено через запланований візит путіна в Донецьк. Знов годують л*йном з лопати. Готовий поставити що завгодно, що в Донецьку його не буде не тільки на Різдво, але ніколи. Принаймні, живого", - написав Андрющенко в телеграмі.

Він додав, що останнє гарантоване Путіним припинення вогню з боку Росії відбулося 29 серпня 2014 року в Іловайську. Це коштувало Україні життів 366 Героїв.

Крім того, військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко також прокоментував інформаційний вкид про те, що перемир'я оголошено, начебто, через те, що до окупованого Донецька хоче приїхати Путін.

"Дуже дивна інформація. Путін ще той наляканий щур", - сказав Коваленко, підкреслюючи, що такий візит практично неможливий.

Китай проявляє несподівану активність: Портников пояснив, що відбувається навколо Саміту миру

вівторок, 16 квітень 2024, 9:55

Саміт миру на фешенебельному швейцарському курорті на горі Бюргеншток, який Берн проведе 15−16 червня на прохання президента України Володимира Зеленського, може стати однією з головних дипломатичних подій цьогорічного літа передають Патріоти України. ...

"Уявіть, скільки років вони працюють над цією ситуацією": Посол Корнійчук пояснив, чим відрізняється ситуація із підтримкою Ізраїлю та України

вівторок, 16 квітень 2024, 9:50

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук заявив, що ситуація із підтримкою Ізраїлю та України з боку США кардинально відрізняється. За його словами, наша країна зовсім недавно почала працювати над гарантіями безпеки, а Ізраїль заручився впевненою підтри...