Путін збирається ввести у РФ воєнний стан та заборонити виїзд із країни чоловіків призовного віку, - ЗМІ

Мобілізація, оголошена президентом Росії Володимиром Путіним, тільки почалася, а він уже не задоволений тим, як проходить цей процес. Про це повідомляє російський опозиційний Telegram-канал "Генерал СВР", передають Патріоти України.

Путіну повідомляють про численні проблеми, що виникли в ході реалізації указу про мобілізацію, велику кількість тих, хто намагається ухилитися від мобілізації, масову втечу чоловіків призовного віку за кордон і різке падіння рівня довіри президенту (опитування ФСТ).

"На цьому фоні під час закритої частини наради з постійними членами Ради Безпеки РФ у вузькому складі Путін заявив про необхідність запровадження військового стану як мінімум у ряді прикордонних областей та заборону на виїзд із країни чоловіків призовного віку. Путін сказав, що визначиться із датою найближчим часом", – пише "Генерал СВР".

Тим часом ще один російський опозиційний Telegram-канал "Крем" підтверджує інформацію про заборону на виїзд із РФ чоловіків призовного віку.

"Пройшла інформація про закриття кордонів РФ для осіб чоловічої статі від 18 до 55 років, починаючи з 19:00 МСК 26 вересня, понеділок. Відповідне розпорядження надійшло до прикордонної служби одного з міжнародних аеропортів Москви", – йдеться у першому повідомленні.

"За іншими відомостями в період з 27 по 30 вересня у Росії може бути введений частковий військовий стан, тобто у конкретних прикордонних областях. Про це повідомляють військові канали з посиланням на свої незалежні джерела у силових структурах та МЗС. Офіційної інформації поки що немає", – повідомляє "Крем".

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...