Путін здувся? Міноборони Росії оприлюднило відео, як вивозить з окупованого Криму військову техніку

Міноборони Росії оприлюднило відео, як вивозить з окупованого Криму військову техніку після навчань. На оприлюднених пропагандистським виданням ТАСС кадрах видно, як вночі ешелон військової техніки через Керченський міст повертається з окупованого Криму нібито до місць постійної дислокації, передають Патріоти України.

"Ешелон з військовою технікою підрозділів ПВО (ред. - Південного військового округу) перетнув Кримський міст на шляху до пунктів постійної дислокації після завершення планових навчань", - йдеться у описі до відео.

Нагадаємо, 15 лютого у Міноборони Росії оголосили про завершення низки військових навчань та про початок відведення військ. Водночас Джо Байден заявив, що загроза повномасштабної російської агресії проти України і надалі є реальною. Сполучені Штати поки що не зафіксували відведення військ Росії від українських кордонів, де наразі перебуває 150 тис. російських солдатів, наголосив президент США.

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...