"Путін знає, що НАТО не є загрозою для РФ": Волкер зізнався, що обороноздатність Альянсу впала із часів СРСР

Путін намагається змінити європейську безпекову архітектуру, побудовану навколо Гельсінських угод, і повернути Європу у часи Ялти, коли у Росії була загальновизнана сфера впливу. Про це заявив колишній спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Цього року виповнюється 100 років з часу заснування Радянського Союзу. І це дуже символічно. Путін намагається відбудувати Російську імперію на території колишнього Радянського Союзу. В рамках цих зусиль для нього є неприйнятним те, щоб Україна сприймалась як суверенна та незалежна держава", - пояснив він.

За словами Волкера, в Росії знають, що НАТО не є загрозою для їхньої країни. "І вони знають, що рівень підготовки військових сил НАТО знизився після розпаду Радянського Союзу, а не навпаки. ...На мою думку, тут більше йдеться про побудову великої Росії, а не справді про занепокоєність з приводу НАТО", - додав він.

Джерело: Цензор.НЕТ

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...