"Путін зневірився і вирішив отруїти": Ексспічрайтер Кремля назвав три причини хвороби Лукашенка

Попри те, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко все ж з'явився на публіці після шестиденної відсутності, у мережі не вщухають розмови про погіршення його стану здоров'я, передають Патріоти України.

Російський політолог і колишній спічрайтер Путіна Аббас Галлямов навіть припустив, що Лукашенка могли отруїти. Про це передає "24 канал".

Галлямов назвав відносини між двома диктаторами Путіним і Лукашенком брехливими.

Він називає три версії в історії з хворобою Лукашенка:

  • 1.Самопроголошений президент просто захворів і в цьому немає ніякої політики.
  • 2. Росіяни намагались отруїти його і через це він занедужав.

"Хотіли отруїти, бо Путін зневірився і не надіється, що йому вдасться переконати Лукашенка відкрити другий фронт", – припустив політолог.

  • 3. "Дипломатична хвороба".

"Путін натиснув на Лукашенка і він сказав: "Добре. Лечу і зараз буду готуватися. Післязавтра наступаємо", – зазначає Галлямов. Політолог переконаний, що білоруський диктатор не хоче відкрито вступати у війну, тому вигадав ще один спосіб, аби цього уникнути – симуляцію хвороби.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...