Натяк на агресію? Путін знову не привітав з Новим роком президентів України та Грузії

Президент РФ Володимир Путін розіслав світовим лідерам вітання з Різдвом та Новим роком, однак президентів Грузії та Україні вже традиційно проігнорував. Новорічне вітання з’явилося на сайті Кремля, передають Патріоти України.

Путін привітав з Новим роком та Різдвом лідерів 42 країн. У списку, зокрема, новий канцлер Німеччини Олаф Шольц, президент США Джо Байден та президент Франції Еммануель Макрон.

У Зеленського прокоментували можливість нової розмови з БайденомКрім того, вітання російський президент надіслав деяким колишнім лідерам, наприклад Ангелі Меркель, Сільвіо Берлусконі та Біньяміну Нетаньяху.

Другий рік поспіль у вітальному списку немає президента України Володимира Зеленського та лідерки Грузії Саломе Зурабішвілі. Окремо Путін привітав з Новим Роком та Різдвом керівників міжнародних організацій: генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша, очільницю Міжнародного валютного фонду Крісталіну Георгієву, президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха.

Раніше стало відомо, Джо Байден і Володимир Путін 30 грудня проведуть телефонну розмову, вона запланована на 22:30 за київським часом.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...