"Путін знову всіх "переграв": підлітний час НАТО до Пітера став мінімальним", - Сергій Фурса

"Путін напав на Україну під приводом стримання розширення НАТО на Схід. Притому, що шансів на вступ до НАТО в України до початку війни не було", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А в результаті отримав солідарне рішення Фінляндії та Швеції про вступ країни до НАТО.При тому, що до нападу Путіна на Україну Фінляндія і Швеція не збиралися в НАТО.

НАТО випадково наблизилося до Росії

А якщо раптом Путін вирішить напасти на фінів чи шведів, поки вони не вступили в НАТО, за наступний місяць, якщо знайде додаткових бойових бурятів, то Британія і США пообіцяла посприяти їх розвіюванню й анігіляції.

Таким чином, НАТО випадково наблизилось до Росії, розширилося на Схід, спільний кордон зріс, як і має ще більше зрости параноя у росіян, котрі у своїх головах воюють із НАТО.

А улюблений Путіним "підлітний час" до його улюбленого Пітера став мінімальним. Знов усіх переграв, великий стратег. Чи то був геніальний план Путіна по підманюванню НАТО до своїх кордонів? Залишається тільки лякати весь світ ядерною війною.

Але коли ти брязкаєш зброєю, виступаючи проти розширення НАТО, а в результаті НАТО розширюється, то ти точно не виглядаєш сильним і страшним, а скоріш смішним і жалюгідним. А твоє брязкання ядерною зброєю сприймається як визнання власної імпотенції, прийняття факту власної слабкості. От так Путін всіх переграв і небачено підняв авторитет Росії у світі".

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...