Путін зробить Росію васалом Китаю, а за злочини в Україні йому загрожує трибунал, - Сікорський

Президент Росії Володимир Путін увійде в історію як людина, що розпочала невиправдану жорстоку війну і зробила РФ васалом Китаю. Йому знадобляться десятиріччя, щоб відновити зруйновані економіку та армію. Про це розповів екс-голова польського Сейму, депутат Європарламенту Радослав Сікорський. Він виразив захоплення українськими військовими та зазначив, що Путін не виграє цю війну, передають Патріоти України.

Сікорський додав, що очільник Кремля, скоріш за все, не зможе пережити успіх України. США вже визнали його воєнним злочинцем, а в Європарламент надісланий лист із вимогою зробити те саме. Тож на президента РФ очікує трибунал.

"Те, що він робить в Україні, не повинно залишитися без покарання. Він і всі, хто задіяний у воєнних злочинах: люди, які командували осадою Маріуполя та інших українських міст, люди, які спланували це, люди, які зробили можливим цей злочин проти людяності… Вони вісі мають бути під санкціями і повинні стикнутися з наслідками", – підсумовує Сікорський.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...