"Путін зупиниться там, де отримає по зубах": РФ знов піде на Київ за однієї умови, - військовий ЗСУ

Російський диктатор Володимир Путін не відмовився від своєї ідеї захопити всю Україну. Тому не варто помилково думати, що він може сам зупинити свою армію на якійсь межі і задовольнитися цим, передають Патріоти України.

Якщо російським окупантам вдасться захопити ще частину українських територій, то вони будуть намагатися рухатися ще далі. Таку думку висловив військовослужбовець ЗСУ, журналіст, політолог Кирило Сазонов в інтерв’ю Главреду.

"РФ дійде рівно туди, куди ми їй дозволимо. Тому на Бахмуті базуються не тільки місцеві жителі – там купа киян, хлопців з Івано-Франківська, Закарпаття. Тому що всі прекрасно розуміють, що Путін зупиниться там, де йому дадуть по зубах. Якщо відійти і віддати йому шматочок землі, він не зупиниться ніколи. Тобто якщо віддати Путіну Донбас, він полізе на Запоріжжя і Дніпро, а після і на Київ. Пізніше він долізе і до Львова, тому зупиняти його потрібно тут і зараз", – зазначає військовослужбовець ЗСУ.

Він наголосив, що у найближчих планах окупантів – повністю захопити Донецьку область. Проте цим рожевим мріям не судилося здійснитися, запевняє військовий.

"Росіяни мріють про повне захоплення хоча б Донецької області, але це всього лише їхні мрії. Точно такі ж, як і про взяття Києва та ліквідацію України як держави", – каже Сазонов.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...