Путін зустрівся із сином Кадирова

Син чеченського керівника Рамзана Кадирова Ахмат прибув до Москви для зустрічі з диктатором Кремля Володимиром Путіним. Розмова двох політиків ішла переважно про минуле. Про це повідомили журналісти з пулу президента РФ, передають Патріоти України.

Путін розповів Кадирову-молодшому про його дідуся Ахмат-Хаджі Кадирова, його подвиги та життєвий шлях. "Президент розповів Ахмату про його дідуся, про те, якими принципами він керувався і яким бачив майбутнє мирне життя, про що мріяв і думав, як почалася їхня дружба і як проходили їхні зустрічі", – передають прокремлівські ЗМІ подробиці зустрічі.

Кадиров-молодший обіймає посаду голови Ради регіонального відділення громадського руху дітей та молоді "Рух перших". Як зазначає преса, нещодавно він заручився і готується до весілля – цьому моменту Путін урочисто приділив свою увагу.

Як зазначили російські ЗМІ, із федерального бюджету будуть виділені кошти у розмірі по 100 тисяч рублів кожній парі, яка саме 4 березня одружилася. Ці гроші будуть спрямовані на витрати, пов'язані з урочистістю одруження.

Атракціон небаченої щедрості на тлі "голих і босих російських солдатів" в Україні влаштував Путін, щоб особливо відзначити заручини сина Рамзана Кадирова.

"Ми бачимо найслабшу Україну": У The Hill заявили про божевільні штурми окупантів на фронті

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:50

Наступ росіян на півночі Харківській області створив одну з найзначніших проблем з початку війни для українських військ, які відчувають брак боєприпасів і виснажені через бої на величезній лінії фронту. Як пише The Hill, хоча окупанти не мають сил, щоб...

"Посилена присутність російських БПЛА": Росія почала завдавати ударів у стилі HIMARS, перспектива похмура, - Business Insider

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:22

Проблеми з протиповітряною обороною України дозволяють Росії завдавати глибоких ударів у стилі HIMARS далеко за лінією фронту, . Як пише Business Insider, Росія почала запускати збільшену кількість безпілотників за межі українських позицій, отримуючи р...