Путіна із конкретною метою видають за смертельно хворого, - Ігор Ейдман

Західним ЗМІ та російськомовним опозиційним інформаційним ресурсам спеціально "зливають" відомості про те, що президент Росії Володимир Путін "смертельно хворий", його "хочуть змістити", і верхівка вже шукає, ким його замінити. В інформкампанії, яка представляє главу РФ як натуру, яка відходить, "видно почерк російських спецслужб". Про це написав у Facebook російський соціолог Ігор Ейдман, передають Патріоти України.

"...Почастішали "вкиди", що він смертельно хворий на рак, що його хочуть змістити, що верхівка шукає йому заміну. Джерела в основному каламутні від пабліку "Генерал СВР", до купленого Луб'янкою на корені режисера Олівера Стоуна. Всі вони, а також якісь колишні співробітники розвідок, анонімні олігархи та джерела в Кремлі зливають подібні чутки в західну пресу і російськомовні опозиційні ЗМІ...", - зазначив експерт.

Соціолог назвав мету таких "вкидів" - "вселити противникам, перш за все англійцям і американцям, що проти Путіна не має сенсу проводити якісь серйозні спеціальні операції, раз він і так помре чи втратить владу".

На його думку, посил такої інформкампанії зводиться до того, що головне не злити хворого, щоб він не застосував зброю, а потім той "просто зникне і все налагодиться". "...Але це все для Заходу, а для своїх він продовжує корчити з себе мачо-мена...", - підкреслив Ейдман.

У соцмережі у соціолога запитали, чи буде він готовий визнати свою неправоту, якщо підтвердиться, що Путін хворий на рак? На це питання експерт відповів так: "З радістю".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...