"Путіна люблю, "спецоперацію" підтримую": Пенсіонерка з РФ, риючись на смітнику, розповіла про найкращого президента (відео)

У російському місті Курськ 30 січня випадковий перехожий зустрів жінку в літах, яка порпалась у сміттєвому контейнері. Жінка пояснила, що займається тим же, що й всі інші росіяни, але її все влаштовує і президента РФ Володимира Путіна вона любить і поважає, передають Патріоти України.

Також жінка підтримує "спеціальну військову операцію" в Україні, навіть попри те, що через неї втратила зв'язок з донькою і онуком з Харкова. Відео розмови потрапило в інтернет і стало вірусним.

"Всі збирають, і я збираю", – сказала дістаючи зі сміттєвого контейнера порожню пляшку жінка на зауваження перехожого про те, що вона займається дурницями.

При цьому на камеру жінка розповіла, що її в Росії все влаштовує, президента Путіна вона любить і поважає, а так звану "спеціальну військову операцію" в Україні підтримує, навіть попри те, що після її початку втратила зв'язок з донькою і онуком, які вже четвертий рік живуть в Харкові.

"Спецоперацію" підтримую. Моя донька чотири роки тому переїхала в Харків. Зараз немає ні внука, ні її. І не знаю, де їх знайти. Може їх там вбили", – сказала жінка і продовжила порпатись у смітнику.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...