"Путіна ненавидять усі": Піонтковський заявив про початок розвалу режиму в Росії

У Росії вже розпочався розпад режиму президента Володимира Путіна. Після оголошення часткової мобілізації в країні главу Кремля "проклинають усі". Із такою заявою виступив публіцист Андрій Піонтковський у коментарі "24 каналу". Він додав, що погіршує становище лідера РФ успішність контрнаступу ЗСУ, передають Патріоти України.

"Адже, якщо подивитися російські соцмережі, зараз Путіна проклинають усі – і противники війни, і мільйони людей, яких будь-якої миті можуть схопити і відправити на фронт. Це роблять вже зараз. Вже забуті слова про те, що відправлятимуть лише найдосвідченіших людей. Хапають тих, хто ніколи не мав жодного стосунку до війни", – зазначив Піонтковський.

Публіцист припустив, що військкомати, які реалізують указ про мобілізацію, роблять це спеціально в такій зухвалій манері, щоб викликати всенародне обурення проти Путіна та повалити його. Піонтковський також звернув увагу, що між російським диктатором та генералами зараз дуже серйозна напруга.

"Адже, коли армія зазнає поразки, з'являється основне запитання: хто винен – фюрер чи генерали? І фюрер, тобто Путін, звісно, хоче, щоб винними були генерали. Тому він і втручається конкретно в накази бойових командирів на фронті через генштаб. Все це веде, звичайно, до повного розриву режиму", – впевнений він.

"Я завжди говорив, що якщо буде звільнено Херсон або зруйновано Кримський міст, це справить шокове враження на російський народ і Путін втратить владу. А зараз скажу, що будь-який помітний успіх української армії, взяття, наприклад, Лимана вже буде кінцем Путіна", – резюмував Піонтковський.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...