Путіна страшенно принизили: Обама згадав, як 2009 року "фізично нічим не примітна особа" 45 хвилин йому скаржилася про розвал Америкою СРСР

Барак Обама пригадав про зустріч 11-річної давнини, на якій Володимир Путін 45-хвилин говорив, не зупиняючись.

Колишній президент США Барак Обама у своїх мемуарах "Земля обітована" (A Promised Land) розповів, як вислуховував "нескінченні 45-хвилинні тиради" президента Росії Володимира Путіна про те, як США "чинили кривду Совєтам", передають Патріоти України.

Подробиці мемуарів Обами, які будуть випущені 17 листопада, розповіло британському таблоїду Sun джерело у видавництві. Екс-президент США описує зустріч з Путіним, яка сталася у липні 2009 року і зазначає, що коли їм обом подавали чай, яйця та ікру, російський президент розпочав "здавалося б, нескінченну" тираду про те, як США вчинили кривду Совєтам.
"Минуло 45 хвилин, перш ніж він (Путін - ред.) нарешті зупинився, і Обама відповів йому пункт за пунктом у тому, що переросло у марафонську двогодинну розмову", - розповіло джерело.

У своїй розмові Путін також одночасно хвалив і критикував колишнього президента США Джорджа Буша (43 президента - ред.) щодо відносин з Близьким Сходом. "Путін сказав, що йому подобається особисто президент Джордж Буш", - каже джерело, додавши, що він далі розповідає, як він простягнув руку після нападів 11 вересня, і згадав, що "навіть пропонував допомогу Росії у справі з Саддамом (Хусейном - ред.)".

Джерело зазначає, що Путін продовжував звинувачувати Буша у вторгненні в Ірак і дестабілізації "всього Близького Сходу". Співробітники, які супроводжували Обаму на зустрічі, намагалися скоротити її, коли Путін розпинався близько 30 хвилин.

"Фізично він був нічим не примітний: низький і міцно збитий - статура борця, тонке волосся пісочного кольору, видатний ніс і бліді, пильні очі. Коли ми обмінювалися вітаннями з членами делегацій, я зазначив недбалість його рухів, вдавана байдужість в голосі, які говорили про людину, що звикла до того, що його оточують підлеглі та заступники. Людина, яка звикла до влади". - описав Обама Путіна зразка 11-річної давності.

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...