Путіна треба зупинити: Британія закликала збільшити виробництво зброї, аби допомогти Україні виграти війну

Британія закликала збільшити виробництво зброї, аби допомогти Україні виграти війну

Очільник Міністерства закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон закликав західних союзників збільшити виробництво зброї, щоб допомогти Україні перемогти у війні проти РФ. Таку заяву він зробив на засіданні НАТО у Брюсселі, повідомляє The Telegraph, передають Патріоти України.

Британський міністр наголошує, що Альянс здатний протриматись довше у підтримці України, ніж на це сподівається РФ. Адже, зауважив він, сукупна економічна міць НАТО в 30 разів перевищує російську.

Кемерон закликав країни-члени Альянсу використати свою колективну перевагу для надання Україні достатньої кількості зброї. Країни повинні прагнути підписати більше багаторічних угод з різними державами, щоб переконати виробників озброєнь збільшити виробництво, щоб задовольнити потреби України принаймні на наступні два роки.

"Два тижні тому я був в Україні і говорив, що ми повинні зробити все можливе, щоб допомогти українцям відбити цю жахливу агресію Путіна. Я буду домагатися консенсусу щодо цієї позиції тут, в НАТО", – сказав британський міністр.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...