"Путіна усунуть - живого чи мертвого": Аналітик розповів про можливу появу другого "Хрущова"

У Росії з'явиться новий політик, який займе посаду Путіна і стане другим "Хрущовим". Однак до нього відбудеться переворот і повалення диктатора. Про це в чаті на "Главреде" розповів політичний аналітик Олександр Кочетков, передають Патріоти України.

Він переконаний, що Володимира Путіна приберуть з президентського крісла "живим або мертвим". "Путіна усунуть - живого чи мертвого, це не настільки принципово. Там з'являться якісь Патрушеви, тобто ніякі політики, які будуть продовжувати лінію Путіна, але через час повинен буде виникнути сьогоднішній Хрущов, який затіє розвінчання культу особистості Путіна", - сказав Кочетков.

Цим новим обличчям може стати той, кого ніхто навіть не бачив у політиці. "Нового демократичного лідера в Росії просто немає. Це ніякий не Навальний, не Ходорковський. Це повинні бути якісь нові люди, яких ми в цій якості поки навіть не спостерігаємо. Умовно кажучи, такою людиною може виявитися який-небудь Дудь, який існує десь в Інтернеті, але нікому і в голову не прийде називати його потенційним політиком російського національного масштабу. Якась така фігура потенційно повинна виникнути в Росії", - пояснив аналітик.

Кочетков також звернув увагу на те, що сварки, які відбуваються серед політиків, не впливають на загальний процес у верхівці. Однак вони знижують боєздатність і ефективність армії РФ, що тільки на руку Україні.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...