Путіна знову змусили принизитись, він випрошує ракети в Ірану, - ЗМІ

Російський диктатор Володимир Путін вкотре був змушений принижено просити президента Ірану про постачання зброї в РФ для війни проти України. З поставками виникли проблеми, і тепер главі Кремля довелося особисто телефонувати з цього приводу іранському лідеру Ебрахіму Раїсі. Про це повідомив Telegram-канал Генерал СВР, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Росії. Зазначається, що телефонна розмова між президентами двох країн відбулася у середу, 11 січня, передають Патріоти України.

"Іран затримує постачання балістичних ракет, що викликає гостре занепокоєння керівництва Росії. Учорашня телефонна розмова з президентом Ірану Ебрахімом Раїсі була присвячена в основному цій темі. Путін намагався дізнатися, чим викликана затримка поставок озброєнь, насамперед балістичних ракет і пускових установок до цих ракет", – йдеться у повідомленні.

Президент Ірану пояснив затримку у поставках певними "труднощами", у той же час він пообіцяв, що найближчим часом усе відновиться. Путін подякував Раїсі за озброєння та військову форму, які вже були надані, і "дуже чемно попросив" зробити усе можливе для безперебійних поставок надалі. "Залежність ситуації на фронті від постачання озброєнь з Ірану змушує Путіна принижуватися і просити, що, звісно, не може не подобатися Раїсі", – зазначається у повідомленні.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...