Путінський режим вже здох, або Навіщо в Кремлі заговорили про капітуляцію, - Кочетков

"У Штатах, Європі і навіть Китаї дивно синхронно з'явилися публікації про загрози, які несе світу російсько-українська війна. Це однозначно кремлівська інформаційна спецоперація. На це вказує, що агресія РФ обтічно іменується там "конфліктом в Україні", а також обов'язкова Згадка, що в "конфлікті" бере участь ядерна держава - останній аргумент рашистів, який вони затерли до дірок, як старий носок", - пише у своєму блозі Олександр Кочетков, передають Патріоти України, і продовжує:

"Сенс цих публікацій в тому, що Україна несе людські втрати, руйнується її інфраструктура, зазнає збитків економіка — коротше, біда незрозуміло звідки раптом звалилася на Україну. І цивілізованому світу, перш за все, США, треба припинити підтримку України. А замість цього натиснути на Україну, щоб вона терміново уклала мирний договір, природно, "з урахуванням законних інтересів Росії", і весь жах відразу скінчиться. І навіть голоду в світі не відбудеться.

Гуманізм по-рашистськи називається. Це як якщо б маніяк звернувся до поліцейських з пропозицією потримати жертву, щоб вона не пручалася. І тоді він заріже її швидше, і жертва буде менше страждати.

Зрозуміло, що мирний договір, на який натякається, має на увазі визнання Криму російським, а "ДНР" і "ЛНР" незалежними. Але вважаю, якщо почати перемовлятися серйозно, то Кремль забуде про Донбас, обмежившись Кримом і позаблоковим статусом України, що можна продати росіянам як початково заплановану мету "спецоперації".

Наскільки мені відомо, на сьогодні Україна відмовилася обговорювати кремлівські хотілки, і отримала підтримку цієї своєї позиції від США і Великобританії.

Але сам факт такого вкидання вельми примітний. А якщо додати, що "капітуляція РФ", все активніше мусована на рашистських пабліках, раптом перекочувала в лексикон рашистських топ-дипломатів, то ясно: в Кремлі підгорає просто вулканічно. І військова поразка в Україні вважається цілком реальною.

А це, в свою чергу, означає, що в Кремлі починається типово російська гра без правил "знайди ворога народу", який винен у всьому. Або фюрер, що старішає, утримає владу, і тоді він призначить крайніми силовиків з Міноборони, Генштабу, ФСБ та інших відомств, а також низку губернаторів, які не впоралися з прихованою мобілізацією. Або силовики зможуть домовитися, підтягнути деяких великих бізнесменів, і, подібно Хрущовському ХХ з'їзду КПРС, оголосять розвінчання культу особистості Путіна, який поставив РФ на межу краху.

Суть в тому, що якщо посол РФ у США просто вживає термін "капітуляція", значить, путінський режим вже здох. І сам Путін політично теж мертвий - подібно до крейсеру "Москва" його ще намагаються кудись буксирувати, але він вже на дні. І в Кремлі і навколо нього це розуміють, тому потенційні антипутінські змовники можуть кучкуватися, щоб одягти фактично подію в юридичні форми. А нам треба перемагати: п'ядь за п'яддю звільняти Україну від окупації. На цьому зараз тримається більшість світових розкладів".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...