"Путінських тролів ми бачили тільки в інеті": У Легіоні "Свобода Росії" розповіли, як росіяни зустрічають добровольців

У Легіоні "Свобода Росії" розповіли, як росіяни зустрічають добровольців, які воюють на боці України і зараз проводять рейд у РФ, передають Патріоти України.

"Очно ми не зустрічали негативного до нас ставлення, якогось ворожого. А я прекрасно пам'ятаю, коли починалася російська повномасштабна агресія, коли люди в Україні кидалися під танки, пляшки із запальною сумішшю летіли, з двостволок стріляли. Там (у Росії) такого немає. Путінських тролів ми бачимо тільки в інтернеті, де вони розповідають, як "нас усі ненавидять". Так, на жаль, багато людей політично індиферентні, вони не розуміють, чому все так відбувається. Але при заході ми зустрічаємо людей, які або нейтрально, або доброзичливо до нас ставляться", - розповів представник Легіону з позивним "Цезар".

За його словами, Путін зараз сильно активізував трагічний процес пробудження самосвідомості народів Росії. "Люди дедалі більше й більше розуміють, що їм ця війна не потрібна... Бєлгород два роки мовчав, поки знищували сусідні регіони України... А зараз, коли на голови бєлгородців посипалися снаряди, насамперед путінські, люди починають замислюватися й ставити запитання: "А нас за що?", "А чому?", "А правда, що все йде за планом?" - зазначив боєць.

Джерело: УНІАН

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...