Путінцям буде несолодко: Туреччина стягує спецназ, танки, БМП і снайперів у провінцію Ідліб (відео)

У сирійську провінцію Ідліб, де до сих пір продовжуються бойові дії, перекидається додатковий контингент військ Турецької Республіки, передають Патріоти України.

При цьому мова йде не тільки про бронетехніку (танки, бронетранспортери і армійські вантажівки): в діло також вступив армійський спецназ Збройних сил Туреччини. На відео, що за посиланням внизу, видно, як турецькі коммандос проводять "зачистку" в районі адміністративного центру провінції Ідліб. Його опублікували журналісти інформаційного видання "Анадолу".

Як можна помітити, слова турецького лідера Реджепа Таїпа Ердогана не розходяться з ділом: офіційна Анкара не має наміру далі терпіти вбивства своїх військовослужбовців з вини сирійської армії і диктатора Башара Асада.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...