Путіну немає місця за столом G20, поки йде війна в Україні, - кандидат у прем'єри Британії

Глави країн G20 мають не допустити Путіна на свої зустрічі в рамках майбутнього саміту. Президенту РФ немає місця на переговорах, поки йде війна в Україні. Як передає портал Reuters, такі заяви зробив один з кандидатів на посаду прем'єр-міністра Великобританії Ріші Сунак, передають Патріоти України.

"Наші партнери і союзники в G20 несуть колективну відповідальність за те, щоб засудити огидну поведінку Путіна. Сидіти з ним за столом недостатньо, коли він несе відповідальність за те, що дітей вбивають в їх ліжках, коли вони сплять. Ми повинні послати Путіну рішучий сигнал, що йому не місце за столом, поки він не припинить свою незаконну війну в Україні", — сказав Сунак.

Нагадаємо, глава британського МЗС і другий кандидат на посаду прем'єра Ліз Трасс заявила, що "Велика двадцятка" не здатна функціонувати як ефективний орган, поки в нього входить Росія.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...