Путіну поставили ультиматум щодо війни в Україні: Жданов пояснив, які терміни дали диктатору

Індія і Китай на саміті ШОС поставили ультиматум російському диктатору Володимиру Путіну з приводу війни в Україні, передають Патріоти України.

Військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю 24 каналу розповів, що Захід досі просить Україну не завдавати ударів по території Росії і поки не дає далекобійне озброєння на 200-300 кілометрів. Хоча це допомогло б серйозно ускладнити життя російським окупантам.

"Якщо раніше американці не хотіли спровокувати повну мобілізацію, тепер це сталося. Адже це скільки життів можна врятувати! Але, на жаль, тут кон'юнктура міжнародної політики залежить не від нас. Наші партнери на сьогодні не готові, щоб ми вели вогонь по Росії", – зазначив Жданов.

Експерт розповів, що за деякими чутками, прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді заявив Путіну на саміті ШОС, що диктатор почав війну не в той час і не в тому місці, а в цілому це заважає розвитку.

Також, за словами Жданова, була інформація, що і Китай, і Індія поставили російському диктатору ультиматум, щоб до саміту G20 на Балі в листопаді він закінчив війну.

"Він це інтерпретував по-своєму. І почав ескалацію, щоб скоріше закінчити. Тому ми і бачимо мобілізацію, розмови про ядерний удар", – зазначив Жданов.

Час смажити яєчню з "путінських яєць": Євросоюз вже підготував механізм надання Україні заморожених активів РФ – ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 9:33

За кілька місяців Україна зможе покращити свої фінанси за рахунок ворога. Європейський Союз підготував пропозиції, згідно з якими Україна почне отримувати прибутки від заморожених російських активів вже у липні, повідомляє Bloomberg із посиланням на пр...

Оце так поворот! Союзники Путіна таємно поставляють Україні боєприпаси, - WSJ.

вівторок, 19 березень 2024, 9:01

Чехія використовує контакти часів холодної війни, щоб отримати такі необхідні Україні боєприпаси. В умовах, коли допомога США в постачанні зброї заблокована, виробництво боєприпасів на Заході повільно зростає, а запаси Києва скорочуються, Прага закупов...