Путіну потрібна капітуляція України руками Зеленського. Єрмак з Коломойським допоможуть, - Піонтковський

Незалежний російський політолог Андрій Піонтковський, який нині живе і працює у Вашингтоні (США) пояснив, що криється за посиленням тиску на українську владу з боку Кремля у питанні майбутнього окремих окупованих районів Донецької та Луганської областей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"У своїй статті про Другу світову війну він (Путін - ред.) пише: інкорпорація прибалтійських держав до Радянського Союзу відбулася добровільно за згодою керівників цих країн відповідно до норм міжнародного та національного права. Ось він хоче політичну капітуляцію України, тобто повну легітимізацію в українському правовому і політичному полі військово-терористичного плацдарму ОРДЛО теж провести руками керівників України. Про це каже його розмова із Зеленським та саме це він в грубій, абсолютно нахабної формі вимагає від Зеленського", - зазначив аналітик.

Разом з тим, як наголосив Піонтковський, настрої щодо подальших стосунків з Москвою всередині нинішньої української влади є неоднорідними.

"Мені здається що в найгостріший для України момент, коли, власне, вирішується доля її державності, на самій верхівці намітилося дві лінії, які суперечать одна одній. Це, умовно я би назвав, лінія Данілова-Рєзнікова-Кулеби і лінія Єрмака-Зеленського-Коломойського", - підкреслив політолог.


Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...