Путіну потрібно м'ясо: У Росії умовно засуджених хочуть примусово відправити на війну

У Росії осіб, засуджених до умовних термінів, терміново викликають на зустрічі з представниками міністерства оборони РФ. Їх хочуть примусово відправити на війну, передають Патріоти України.

Про це повідомляє проєкт "Хочу жить". "До нас надійшла інформація, що в російських регіонах терміново викликають осіб, засуджених до умовних термінів, на "зустрічі з представниками міноборони РФ", – ідеться в повідомленні.

Усі ці особи отримують інструкції приносити з собою військовий квиток. Подібні випадки вже зафіксовано в Іркутській області й Красноярському краї, але ймовірно, що це практикується і в інших регіонах країни.

Співробітники поліції масово обдзвонюють осіб, які перебувають під наглядом, і вимагають з'явитися до відділень для отримання повісток. Відомо, що чоловіків ставлять перед вибором: або вони йдуть на війну, або їхній умовний термін буде замінено на реальний.

Вас може зацікавити:На Харківщині ворог постійно прощупує українську оборону: у Нацгвардії розповіли про ситуацію

Вас може зацікавити:В Україні почали виробництво БМП Lynx: стало відомо, коли перша машина зійде з конвеєра

"Це ще раз доводить, що "добровольців" за космічні виплати й нещасних строковиків усе ж таки не вистачає для продовження кривавої та безглуздої бійні в Україні. Ось російська влада і шукає гарячково спосіб нагнати ще гарматного м'яса на фронт, знову повертаючись до вербування засуджених. Показово, що в Кремлі, як і раніше, проводять приховану мобілізацію, уникаючи нової хвилі як у 2022 році, що підтверджує їхній страх", – зазначили представники проєкту.

Нагадаємо, у Росії безробітних змушують йти на контрактну службу в армію. Фактично росіян змушують обирати військову службу як один із небагатьох доступних варіантів працевлаштування.

Чому РФ атакує історичні центри українських міст: Мусієнко назвав справжню мету ударів по Львову та Києву

четвер, 5 вересень 2024, 17:56

Цілями російських терористів останнім часом стають об'єкти енергетики, райони цивільної забудови та об'єкти оборонної індустрії. Так Росія здійснює психологічний тиск і демонструє силу. Військовий експерт Олександр Мусієнко сказав про це у коментарі "Ф...

Ще й мав медаль "за відвагу": У Росії екснайманець ПВК "Вагнер" до смерті забив свою вагітну дівчину через поламану колонку

четвер, 5 вересень 2024, 17:52

У місті Омськ (РФ) ексзек, який повернувся на волю, повоювавши проти України, до смерті забив свою вагітну дівчину за те, що вона зламала акустичну колонку. 36-річний Сергій Козлов у колонії підписав контракт із приватною військовою компанією "Вагнер",...