Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України.

"У світі немає практично жодного глави уряду, який вірив би, що ця війна має для Росії якийсь сенс. Це стосується і тих, хто дуже близький до Росії", - сказав Шольц. З його слів, Китай відкрито заявив про готовність брати участь у дипломатичному процесі для припинення війни в Україні.

Крім цього, Пекін позитивно оцінив запланований на середину червня мирний саміт стосовно України у Швейцарії: "Це результат, який не можна недооцінювати. І це більше, ніж можна було б очікувати три чи шість місяців тому". Олаф Шольц також зазначив, що війна в Україні може тривати ще кілька років, і що Володимиру Путіну "це не повинно зійти з рук".

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...