Путіну все мало: Арестович пояснив, чим для РФ закінчиться відкриття другого фронту у Придністров'ї

Станом на 62-й день активної фази російсько-української війни дещо змінилась воєнно-політична ситуація навколо України. Головний напрямок змін - це російська терористична активність у Придністров'ї. РФ намагається відкрити ще один фронт, передають Патріоти України.

Про це розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович під час брифінгу. Відповідне відео ОП оприлюднив у Facebook. За його словами, удари крилатими ракетами по південному регіону України можуть свідчити про наміри РФ додати до всіх напрямків наступу ще й регіон української Бессарабії. Однак наступ ворога на цьому напрямку прискорить його поразку, переконаний Арестович.Він зазначив, що військово-політичне керівництво України цілком розуміє цю загрозу і знає, що з цим робити.

"Російська влада на рівні своїх вищих представників заявляє про те, що необхідно окупувати Молдову. І сьогоднішні удари крилатими ракетами по нашому південному регіону можуть свідчити про наміри РФ додати до всіх напрямків наступу ще й регіон української Бессарабії. Військово-політичне керівництво держави цілком розуміє цю загрозу, перебуває в постійному зв'язку з нашими сусідами, і ми знаємо, що з цим робити. А російському керівництву можу передати, що додавання ще одного напрямку просто прискорить вашу військову поразку тут і політичну поразку у світі", – сказав Арестович.

Радник голови ОП додав, що Україна матиме чим звільнити свою територію військовим шляхом. "Про це свідчать сьогоднішні збори на базі ВПС США Рамштайн (Ramstein Air Base) міністрів оборони 40 країн світу, де присутній і міністр оборони України Олексій Резніков. Головуючий на цій зустрічі міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що він переверне небо і землю, але надасть зброю Україні. А це означає звільнення України від російських загарбників військовим шляхом", – наголосив Арестович.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...