Путіним незадоволені у Кремлі, через санкції йому вже шукають заміну

Президентом РФ Володимиром Путіним незадоволені два умовних "табори" у його владі. Прибічники війни незадоволені темпами бойових дій в Україні, а прихильники миру вважають, що Путін нічого не робить для припинення війни. Водночас обидва "табори" вже обговорюють наступників президента, передають Патріоти України.

Про це з посиланням на джерела у Кремлі та уряді РФ повідомляє видання "Медуза". "Проблеми [в Росії через війну] вже видно, а в середині літа вони просто посиплються з різних боків: транспорт, медицина, навіть сільське господарство. Ніхто про такий масштаб просто не думав", – пояснює близький до уряду співрозмовник.

До того ж у Кремлі вважають, що незабаром керувати державою Путін не буде. "Президент накрутив, але потім усе можна буде виправити – якось домовитися [із Заходом та Україною]", – додає ще один співрозмовник.

За його словами, у Кремлі негласно обговорюються навіть постаті наступників президента. Серед них мер Москви Сергій Собянін, заступник голови Ради безпеки Дмитро Медведєв та перший заступник голови АП Сергій Кирієнко. "Задоволених Путіним, напевно, майже немає. Бізнес та багато членів уряду незадоволені тим, що президент розпочав війну, не подумавши про масштаби санкцій – з такими санкціями жити нормально не можна", – кажуть джерела.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...