Путлєрюгенд на підході: У Росії шести підліткам присвоїли військові звання

13-річним школярам вручили звання єфрейтора і молодшого сержанта, а також погони.

У російському Іркутську співробітники Росгвардії вручили шістьом учням місцевої гімназії звання єфрейтора і молодшого сержанта, повідомляють Патріоти України.

Діти навчаються у профільному класі відомства, всі вони неповнолітні. Зазначається, що звання отримали шестеро дітей, які відзначилися у навчанні за підсумками минулого навчального року.

Школярам вручили перші погони, але як це оформлено юридично - не уточнюється. Згідно із законом, на службу до Росгвардії можна вступити не раніше 18 років. За даними видання, профільний клас був відкритий торік для п'ятикласників, значить більшості його учнів не більше 13 років.

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...