"Путин придет и наведет порядок!": У Києві побили та облили фарбою прихильницю "руского миру" (відео)

В Солом'янському районі Києва сталася сутичка за участю жінки та місцевих торговців через конфлікт з дітьми, яких образила прихильниця "руського миру". Про інцидент повідомили очевидці у пабліку, передають Патріоти України.

На житловому масиві Відрадний діти продавали іграшки, щоб зібрати кошти та передати на потреби Збройних Сил України. У пабліку зазначили, що жінка, яка прийшла продавати свої огірки та помідори, поламала дітям лоток, побила іграшки і розповідала, що "прийде Путін і наведе тут порядок".

На поведінки жінки відреагували свідки конфлікту. Кілька жінок влаштували штовханину, розтрощили сумку з товаром зловмисниці, а чоловік вилив на голову жінки білу фарбу.

Чи викликали на місце конфлікту правоохоронців, поки що невідомо.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...