"Путин сам верит в ту чушь, что говорит?": Гіркін відреагував на промову президента РФ під час параду в Пітері

Колишній лідер незаконних збройних формувань, які воювали на Донбасі в 2014 році, Ігор Гіркін перейнявся промовою Володимира Путіна, присвяченій святкуванню дня військово-морського флоту в Росії, зазначають Патріоти України.

Стрєлкова обурили слова Путіна про присутність російського флоту «практично у всіх районах Світового океану». Ось і думай, можливо, і справді Путін вірить в ту нісенітницю, яку публічно «несе», пише Гіркін на своїй сторінці в соцмережі.

«А, может, я и вправду чего-то не знаю? И подводная группировка воздушно-космических сил регулярно вторгается в территориальные воды США в Мексиканском заливе, как недавно британский эсминец к берегам Крыма? Если я в чем-то неправ — прошу меня компетентно поправить и дать примеры «присутствия ВМФ РФ во всех районах Мирового океана», - коментує Гіркін.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: