"Путин вновь ловко берет Зеленского на вилку", - політтехнолог Голобуцький

Кремль разом з Медведчуком намагаються підкосити рейтинг Зеленського і його "слуг народу" напередодні місцевих виборів в Україні.

На прохання лідера партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука президент РФ Володимир Путін заявив про можливість поставок в Україну скандальної російської вакцини від коронавіруса "Супутник V". Це передвиборчі ігри. Такою думкою на своєму каналі в Telegram поділився відомий український блогер і політтехнолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

Він вважає, що Кремль разом з Медведчуком намагаються підкосити рейтинг Зеленського і його "слуг народу" напередодні місцевих виборів в Україні, до яких залишилося менше місяця. "И вновь Зеленского Кремль берет в вилку: либо ты позволяешь принять от Кремля вакцину, и тогда Медведчук - "спаситель нации от вируса"... Либо ты любым способом закрепляешь в правовом поле запрет на российскую вакцину... И тогда для большинства электората ты - "убийца, президент Смерть", - пояснив Голобуцький.

Він уточнив, що обидва варіанти мають на меті обвал рейтингу Зеленського і його людей і зростання рейтингів Медведчука і ОПЗЖ. З його слів, від цієї атаки рейтинг президента може врятувати тільки інформаційна кампанія, спрямована проти російського "Супутник V". Крім того, бажано знайти більш якісну заміну вакцини в інших країнах.

"Снимать с выборов "ОПЗЖ" и вообще вытеснять их из правового поля Украины Зеленский категорически не готов. Даже ценой своих рейтингов", - констатував політтехнолог.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...