Пиячать на передовій: Російські окупанти не можуть без горілки навіть під час бойових дій (відео)

У соцмережах оприлюднили відео з російськими окупантами, які пиячать прямо на бойових позиціях. На ньому видно, як кілька солдатів РФ, сівши поруч зі своєю установкою ПТУР, розливають горілку в імпровізовані склянки, зроблені з обрізаних пластикових пляшок, передають Патріоти України.

При цьому, судячи з того, що зйомка відео загарбників анітрохи не бентежить, розпивання алкоголю під час бойового чергування для ЗС РФ — звичайна практика. Крім того, можна також помітити, що в одного з рашистів пляшку горілки засунуто прямо в підсумок для магазину, що багато говорить про пріоритети такого «бійця».



Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...