"Пипл не схавал": Топ-пропагандисти Кремля зганьбилися через мітинги у Москві

Російське інформагентство ТАСС видало інтерв'ю Собяніна тижневої давності за нове.

У Росії пропагандистський телеканал "Росія 1" випустив в ефір старий коментар мера Москви Сергія Собяніна про розгін протестів опозиції. На ситуацію звернули увагу російські телеграм-канали, передають Патріоти України.

Багато поспішили подати його коментар як відповідь на розгін протестуючих 3 серпня. Але на ділі він виявився записаний ще 30 липня. "Мер Москви Сергій Собянін вважає, що учасники несанкціонованих акцій в центрі Москви змусили співробітників правоохоронних органів застосувати силу", - заявили на "Росії 1".

Крім того, російське інформагентство ТАСС прийняло інтерв'ю Собяніна тижневої давності за нове і подало його актуальним. Пізніше пропагандисти помітили помилку, але на ситуацію вже звернули увагу в мережі.


Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...