"Пир во время чумы, с жиру бесятся": Донеччани обурені дорогими розвагами доньки Пушиліна

Жителі тимчасово непідконтрольних українському уряду територій Донецької області з обуренням відреагували на інформацію про те, як живе і яким видом бізнесу займається дочка так званого «глави ДНР» Дениса Пушиліна Ілона. Про це донеччани пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України.
За даними блогера, який працює під ніком «Бетмен ДНР», поки пересічні мешканці ОРДО виживають на копійчані зарплати і пенсії і змушені виїжджати в РФ на заробітки, сім'ї «глав ДНР» ведуть розкішний спосіб життя. Ілона Пушиліна недавно їздила на дорогий відпочинок в ОАЕ, а потім відзначила свій день народження «за скажені гроші». Блогер публікував відео і скріни, на яких можна побачити саме свято дочки Пушиліна і розцінки за торжество. Згідно зі скріншотами, «банкет» обійшовся Ілоні більш, ніж в 500 тис. рублів.

«Снова с народом! Молодец! Денис Владимирович, мы все своих детей любим, но на также прям… Тут люди работу потеряли, есть не за что. Какие там 500 тысяч на день рождения… Вы бы объяснили дочери, что реально сейчас не время так прям помпезно праздновать! Вам доверяли, а вы за неделю все доверие растеряли. Хоть бы о людях подумали», — обурені донеччани.

При цьому обурення висловлюють навіть прихильники «ДНР». Вони зазначають, що «люди вже просто не витримують», поки «деякі з жиру бісяться». «Может я ошибаюсь, но я вижу дорвавшееся до бабок б*дло», — пишуть у коментарях.

За їхніми словами, «влада» ОРДО не може вирішити елементарні проблеми місцевих жителів, але при цьому знаходить кошти на дорогі бенкети. «Тут не могут вопрос решить по вывозе мусора, потому что денег не хватает, а чинуши тратят немерено нашего бабла на день рождение!» - пишуть люди.

На їхню думку, це «бенкет під час чуми». «Вот у нас вода по улице течет, в очередной раз, вторую неделю. Водоканал говорит, денег на ремонт нет. Предыдущие ремонты заканчивались вбиванием чепика и установкой хомута. Труба выглядит как дикобраз от количества забитых дыр. Двух метров трубы на весь Донецк нет, чтоб заменить проблемный участок, а вот пол ляма на днюху, это пожалуйста. Если б не было проблем в городе, да пожалуйста, отмечайте как хотите, а так выглядит это мероприятие, как пир во время чумы», — додав інший автор.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.