Писали у Москві? Лукашенко заявив, що існує неопублікована частина "перехоплення розмови Варшави і Берліна"

Виконувач обов'язків президента Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що фейковий запис нібито перехопленої "розмови Берліна і Варшави" про отруєння російського опозиціонера Олексія Навального містить неопубліковану частину, яка дуже "здивує" суспільство. Про це в ефірі радіостанції "Говорит Москва" розповів головний редактор Роман Бабаян, який був присутній на зустрічі з Лукашенком 8 вересня, передають Патріоти України.

Журналіст переказав слова, в яких Лукашенко повідомляє, що опублікований нібито перехоплений запис - лише частина, а всю "плівку" він передав у ФСБ Росії. "Це тільки шматочок цієї плівки. У нас є вся ця розмова, хочете послухати? Тоді попросіть керівника ФСБ Росії, він дасть її вам послухати, тому що я передав цю плівку йому. Проте можу вам сказати, що це дурниця, це квіточки. Ви навіть не уявляєте, яка в нас є інформація і які ягідки ще попереду", - сказав Лукашенко.

"Я дослівно не процитую, але сенс передам зараз. Усі, каже, наді мною почали сміятися, але я вам скажу так: даремно ви наді мною посміялися, це дуже серйозна історія, і це не ми придумали. Ми розгорнули станцію в Гродно, вона в нас забезпечена суперсучасною технікою, у нас там працюють суперпрофесійні люди. Ми її перехопили". - процитував журналіст.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...