Питання часу та зручного моменту: Кримський міст точно буде зруйнований, - радник глави МВС

Доля Кримського мосту вже вирішена. Він обов'язково буде зруйнований – це лише питання часу. Про це 24 каналу розповів радник глави Міністерства внутрішніх справ Віктор Андрусів, передають Патріоти України.

За його словами, поки що в України нема можливості, аби завдати удару по російському мосту через Керченську протоку.

Треба просунутися до узбережжя Азовського моря, – Андрусів

"У нас для цього (знищення мосту – ред.) поки нема такої зброї. Точніше є, але нам треба значно ближче просунутися до узбережжя Азовського моря", – сказав радник глави МВС.

"Можу сказати одну річ: Кримський міст точно буде зруйнований. Питання тільки в тому, коли це відбудеться", – заявив Віктор Андрусів.

У росіян вже "спалахнуло" через Кримський міст

Наприкінці квітня 2022 року секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов заявив, щойно буде можливість знищити міст – це зроблять. Він пояснив, що якби в України була можливість знищити Кримський міст раніше, то це б давно зробили.

У Росії одразу ж "спалахнуло" через слова Олексія Данілова. Голова російської ради безпеки Дмитро Медвєдєв, як зазвичай, вдався до погроз, а прессекретар Путіна Дмитро Пєсков акцентував на так званій "неприйнятності слів".

Джерело: 24 канал

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...