Питання, яке дуже всіх хвилює: Міністр оборони відповів, чи планується відставка Буданова

Міністр оборони України Рустем Умєров стверджує, що зараз не обговорюють відставки начальника Головного управління розвідки Міноборони (ГУР МО) Кирила Буданова. Про це 2 жовтня повідомив у Telegram народний депутат від "Слуги народу", заступник комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони і розвідки Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

29 вересня NV із посиланням на джерело в силових структурах повідомило, що Буданова можуть звільнити з посади, а новим керівником може стати Олег Іващенко, який очолює Службу зовнішньої розвідки України.

Мисягін сьогодні написав, що 1 жовтня було засідання "оборонного" комітету Ради, і на ньому був присутній Умєров. "Його попросили прокоментувати новини, які з'являються в інформаційному просторі щодо заміни глави ГУР України Кирила Буданова. На що шановний міністр відповів, що на сьогодні це питання не обговорюється", – наголосив нардеп.


Росія почала розробляти дрон, яким замінить "Орлани": Ось що відомо про новий безпілотник

середа, 2 жовтень 2024, 23:25

Російська Федерація розпочала розробляти нове покоління дронів "Орлан". Цим займається Спеціальний технологічний центр. Про це заявив генеральний конструктор СТЦ Роман Іванов російському агентству ТАСС, передають Патріоти України. За його словами, СТЦ ...

Росія могла підготуватися до масштабних ударів по Україні: Експерт оцінив загрози

середа, 2 жовтень 2024, 22:55

Російські окупанти не припиняють атакувати мирні міста України за допомогою різного озброєння. Йдеться, зокрема, і про дрони-камікадзе іранського походження Shahed. Українцям варто підготуватися до різних сценаріїв. Про це в ефірі Radio NV заявив засно...