Питання, яке турбує усіх: Арестович оцінив шанси окупантів зайняти повністю Луганську та Донецьку області

Радник керівника ОП теоретично припускає, що окупанти можуть вийти на кордони Луганської області, ате далі вони не просунуться. Сил для взяття Донецької області російська армія не має. Таку думку висловив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович в ефірі "Фейгін Live", передають Патріоти України.

"Луганська - це я ще розумію, але щоб взяти Донецьку область, потрібно взяти чотири таких великих міста, як Лисичанськ та Сєвєродонецьк. А де ж взяти угруповання?.. Для цього потрібне угруповання удвічі більше, ніж штурмовало Лисичанськ та Сєвєродонецьк, і все його там і залишити... В них немає таких можливостей" - сказав він.

Арестович зазначив, що теоретично припускає, що окупанти можуть вийти на кордони Луганської області, але далі вони не просунуться. "Але далі-то що? Все, приїхали... Дурнів, які бажають цим займатися все менше і менше. Вони не витримують норми комплектування своїх частин. Поповняшки якось не дуже поповнюються", - підсумував він.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...